keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Myyntihevoset 18-19

Nämä tuontihevoset myydään joustavalla mielellä. Perustietoja saa muokata itselleen mieluisammiksi ja luonnekuvauksen voi ottaa mukaan tai olla ottamatta. Tekstintynkää saa vapaasti muokkailla ja käyttää oman luonnetekstin pohjana.
  • Tarjoukset jätetään Keskustan infotopikiimme.
  • Maahantuojaksi tai myyjäksi merkitään Dierk Mayer linkitettynä tähän blogiin.

18 ewb-o. Grand Gargantuan
i. Grand Gallant (ii. Gallantissimo, ie. Happy Day's Eve)
e. Friendly One (ei. Friend of a King, ee. Delightful Delilah)

175-senttinen tummanpunaruunikko splashed white

Kookas ja näyttävä Grand Gargantuan on nuoresta iästään huolimatta käytökseltään erinomaisen kypsä hevonen. Sen miellyttävä tallikäytös on poikinut sille lisänimen Gentle Giant, ja arkipuheessa Dierkin väki kutsuu hevosta GG:ksi. GG liikkuu rytmikkäästi ja kauniisti, ja se on melko hyvässä tasapainossa etenevä joskin vielä vähän raaka ratsu. Orin hypyt antavat syytä odottaa suuria tältä hevoselta, sillä toistaiseksi vaikuttaa, että sen kapasiteetti ja hyppykyky riittävät mille tahansa tasolle. Joinakin päivinä hevonen kaipaa vähäsen sytyttelyä, sillä se on tavallaan myös hyvin mukavuudenhaluinen ja pikemminkin vähäsen hidas kuin supersäpäkkä. Vauhtiin päästessään se kuitenkin sitten todella meneekin eteenpäin: GG:llä on etenevä, iso laukka, ja se on melko rohkea eikä jarruttele epävarmuuttaan.

19 swb-t. Atomica
i. Afterglow (ii. Cavanagh, ie. Dariah)
e. Catching Fire (ei. Cuba Libre, ee. Her Secret)

166-senttinen tummanrautias

Atomica on keskikokoinen ja monella tapaa melko keskinkertainen hevonen. Se on hitaasti kypsyvää sorttia ja vaikka tamma on jo seitsemän, se on vasta viime kuukausina alkanut väläytellä potentiaaliaan. Atomicalla on melko tavanomainen suku, jossa esiintyy Ruotsissa yleisiä, mutta hyväksi todettuja linjoja. Ulkonäöllisesti se ei ole erityisen säväyttävä, mutta kuitenkin erittäin korrektisti rakentunut urheiluhevonen, jolla on matkaavoittavat ja taloudelliset liikkeet. Atomica hyppää varovaisesti ja on huolellinen työmyyrä, joka ei vaadi erityisen taitavaa ratsastusta hoitaakseen homman kotiin. Lisäpisteitä tamma saa iloisesta ja ystävällisestä luonteestaan - se on tallissa helppo ja hiljainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti