lauantai 7. elokuuta 2021

Myyntihevoset 20-23

Nämä tuontihevoset myydään joustavalla mielellä. Perustietoja saa muokata itselleen mieluisammiksi ja luonnekuvauksen voi ottaa mukaan tai olla ottamatta. Tekstintynkää saa vapaasti muokkailla ja käyttää oman luonnetekstin pohjana.
  • Tarjoukset jätetään Keskustan infotopikiimme
  • Maahantuojaksi tai myyjäksi merkitään Dierk Mayer linkitettynä tähän blogiin
  • Hevosille kirjoitetut tekstit saa kopioida hevosen sivuille, kunhan kirjoittajatiedot mainitaan (esim. © tuoja TAI Dierk Mayer)
  • Myynnin jälkeen hevosella saa käytännössä tehdä mikä itseä inspiroi: ilahdumme nähdessämme heppoja tapahtumissa tai sukutauluissa, muttemme kyttäile ja kysele perään. Hevoset myydään niin piirros- kuin valokuvallisiksikin. Tuontihevosten perustietojen muokkailu mieluisammiksi on sallittua.

20 xx-t. Karmastrikestwice xx - MYYTY
6-vuotias, 157-senttinen punaruunikko
i. Twice The Karma xx (ii. Double Destiny xx, ie. Backfiring Rumours xx)
e. Swift Mind xx (ei. Lordly Mind Games xx, ee. Violins xx)
Tällä tammalla on todella vikkelät jalat ja paljon omia ajatuksia. Se on cheeky, kuten Joachim hevosta kuvailee. Hevosen energia purkautuu toisinaan omalaatuisiin, ylimääräisiin ohjelmanumeroihin, joita ratsastaja ei ole siltä tilannut. Hevosen omia ideoita säikähtämätön ratsastaja saa siitä hyvällä halulla etenevän, rohkeasti omia ratkaisuja esteradalla tarjoavan ratsun, jonka esteratsunvaistot kehittyvät kokemuksen myötä jatkuvasti tarkemmiksi. Jotakin kenttähevoshenkistä tässä itsenäisesti ajattelevassa, etenevälaukkaisessa hevosessa on, mutta saattaisi siitä hyvin olla ketteräksi aikaratsastusluokkien rataestekiituriksikin. Aivan suurimpiin luokkiin pienessä tammassa ei riitä hyppyvoimaa.

21 holst-o. Voldermont - MYYTY
2-vuotias, kasvaa yli 165-senttiseksi, musta(nkirjava)
i. Spellcaster Roux (ii. Rouxardiano, ie. Silent Charm)
e. Validity Check (ei. Velocity Trick, ee. Joy van Zetten)
Kyllä: nimi on rehdin kirjoitusvirheen seurausta, tai ehkä pikemminkin asiantuntemuksen puutteen. Tämän reippaan orivarsan kasvattaja halusi nimetä varsan lapsenlapsensa lempikirjasarjan perusteella, mutta vaikka kasvattaja tavasikin hänen-joka-jääköön-nimeämättä nimen Googlesta, pinttyi päähän virheellinen tapa kirjoittaa nimi. No, ainakin tämän nimen saa huoletta lausua vähän taikauskoisempikin tyyppi. Hevonen on oikein iloinen ja väläyttellyt irtohypytyksessä melkoisia loikkia. Juuri nyt se on aavistuksen kömpelön näköisessä kasvuvaiheessa ja antaa viitteitä siitä, että säkäkorkeus kohoaa vielä.

22 z-t. Blissful Blessings Z - MYYTY
5-vuotias, 160-senttinen voikko
i. Beijing Z (ii. Barcelondon Z, ie. Panda Pooh Z)
e. Wicked Blessings Z (ei. Wish Plan Do Z, ee. Good Luck Grace Z)
Pieni ja eloisa Bliss on oikea päivänpaiste. Sillä on lyhyt runko, mikä tekee tammasta yleisvaikutelmaltaan aavistuksen varsamaisen oloisen, ja avoin, utelias katse. Ratsuna se on kevyt, herkkä ja jo melko hyvässä tasapainossa, mutta taipuvainen sähläämään toisinaan omiaan, kun se joko innostuu tai kokee jonkin tehtävän hankalaksi. Blissillä on napakka, vikkelä laukka, ja jaloistaan se on erittäin tarkka. Tamma on aavistuksen seurankipeää laatua, ja ainakin nuorena ja kokemattomana se on herkkä jännittymään, kun on aika siirtyä verryttelyalueelta kilpailuareenan ainoaksi hevoseksi.

23 dwb-o. Strangeways - MYYTY
5-vuotias, 170-senttinen rautias
i. This Way Up (ii. Sideways, ie. Upper Class)
e. Constanze (ei. Alfred II, ee. Norgaard Cecilia)
Isokokoinen, raamikas tanskalaisori on suvultaan mielenkiintoinen miksaus koulu- ja estehevosia ja voisi sopia kumpaankiin lajiin - tai vaikka kenttähevoseksi. Hevosella on isot, voimakkaat ja näyttävät liikkeet ja luontaista kokoamiskykyä. Hyppääjänä Strangeways on vahva ja rohkea, mutta vielä keskeneräinen ja jaloistaan välillä hidas. Se on orimainen, mutta asiallinen käsitellä ja mm. helppo kengittää ja kuljettaa. Laadukkaan hevosen kanssa on edetty rauhassa eikä se ole vielä ikäluokkatasolla, mutta orin tulevaisuus näyttää kirkkaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti