keskiviikko 25. elokuuta 2021

Myyntihevoset 24-26

Nämä tuontihevoset myydään joustavalla mielellä. Perustietoja saa muokata itselleen mieluisammiksi ja luonnekuvauksen voi ottaa mukaan tai olla ottamatta. Tekstintynkää saa vapaasti muokkailla ja käyttää oman luonnetekstin pohjana.
  • Tarjoukset jätetään Keskustan infotopikiimme
  • Maahantuojaksi tai myyjäksi merkitään Dierk Mayer linkitettynä tähän blogiin
  • Hevosille kirjoitetut tekstit saa kopioida hevosen sivuille, kunhan kirjoittajatiedot mainitaan (esim. © tuoja TAI Dierk Mayer)
  • Myynnin jälkeen hevosella saa käytännössä tehdä mikä itseä inspiroi: ilahdumme nähdessämme heppoja tapahtumissa tai sukutauluissa, muttemme kyttäile ja kysele perään. Hevoset myydään niin piirros- kuin valokuvallisiksikin. Tuontihevosten perustietojen muokkailu mieluisammiksi on sallittua.

24 bwb-o. Ducato
5-vuotias, 168-senttinen mustankimo
i. Nocato (ii. High Aim, ie. Nougatesse)
e. Tessa de Decker (ei. Leclercq, ee. Tara de Decker)
Ducato on kevytrakenteinen, kissamaisen notkea ja ketterä viisivuotias. Se on luonteeltaan aikamoinen hupiveikko, joka tarvitsee huumorintajuisen ja nuoren orin kujeita ymmärtävän omistajan. Ducato ei ole kuitenkaan hankala vaan hyvin käsiteltävissä. Ratsuna Ducato on vauhdikas ja innokas oppimaan, esteillä hieman kuuma. Ori liikkuu hyvässä tasapainossa ja on ikäluokkatasoinen hyppääjä. Kouluratsua tästä kohtuullisen pieniliikkeisestä hevosesta ei tule, mutta vähintään 140-luokkien laadukas esteratsu taatusti! Ducatolla on mielenkiintoinen belgialaissuku ja siksi kenties annettavaa puoliverijalostukseenkin.

25 swb-t. Amphitrite MYYTY
3-vuotias, 154-senttinen tummanrautias
i. Arbitrium (ii. Sivans Geller xx, ie. Gertrud)
e. Hecate (ei. Outer Space, ee. Harmonia)
Amphitrite on ruotsalaistamma, jolla on sukutaulussa useita kovatasoisia kilpahevosia - näistä mainittakoon erityisesti takavuosien olympiakävijä, täysiveriori ii. Sivans Geller xx. Amphitrite itse on sisäänratsastettu ja irtohypytetty, erinomaisella tekniikalla hyppäävä ja kevyesti liikkuva kolmivuotias. Tamma jää harmillisen pieneksi, mutta skouppia sillä riittäisi varmasti isompiinkiin luokkiin. Amphitrite on luonteeltaan herkkä ja reaktiivinen, mutta ei hankala.

26 trak-t. Meadowsweet Roth
7-vuotias, 163-senttinen voikko
i. Bergmann (ii. Dean Larkin, ie. Brunhilda)
e. Marigold Roth (ei. Runner Up xx, ee. Magnolia Roth)
Meadowsweet on nimensä mukaisesti varsin sweet, kiltti ja ystävällinen tamma. Vaikka se on vielä nuori, hyppää se helposti 135 cm:n tehtäviä ja on startannut 130-luokkia kisoissa. Herkkäsieluinen tamma kaipaa vielä rutiinia kisatilanteesta ja uusista paikoista pystyäkseen näyttämään kaiken potentiaalinsa radoilla, mutta soveltuu kotona kokemattomammallekin kuskille. Se on yritteliäs mutta hivenen ujohko. Meadowsweet pärjää hyvin laumassa ja on erinomaisen helppo käsitellä, kengittää, lastata ja kuljettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti