lauantai 18. heinäkuuta 2020

Myyntihevoset 11-14

Nämä tuontihevoset myydään joustavalla mielellä. Perustietoja saa muokata itselleen mieluisammiksi ja luonnekuvauksen voi ottaa mukaan tai olla ottamatta. Tekstintynkää saa vapaasti muokkailla ja käyttää oman luonnetekstin pohjana.
  • Tarjoukset jätetään Keskustan infotopikiimme.
  • Maahantuojaksi tai myyjäksi merkitään Dierk Mayer linkitettynä tähän blogiin.

11 trak-t. Double Take Varattu
i. Double Trouble xx (ii. Troublemaker xx, ie. Double The Price xx)
e. Parallel Lines (ei. Union City Blue, ee. Walk The Line)
164 cm, voikko / rautiaanpäistärikkö / rautiaankirjava

Viisivuotias anglotrakehner Blondie on saanut nimensä kappaleelta ja kutsumanimensä kappaleen esittäjältä. Hauskanvärinen tamma on pienikokoinen, mutta hienopiirteinen ja rakenteeltaan erittäin korrekti hevonen, joka liikkuu hyvin ja rakastaa hyppäämistä. Täysiverinen isä on tuonut Blondieen aimo annoksen vauhtia ja lyhyttä sytytyslankaa, mutta rohkean ratsastajan alla nuori hevonen toimii kuin ihmisen mieli ja hyppää moitteettomalla tekniikalla ikäluokkatasoisia ratoja. Tästä saa helposti tulevaisuuden pelin 140-luokkiin ja todennäköisesti pidemmällekin.

12 bwb-o. Eton Blue Varattu
i. Crimson Glory (ii. Crimson King, ie. Harlequin)
e. Tiffany Blue (ei. Blue American, ie. Tabitha)
167 cm, rautias/rautiaankimo

Vasta kolmivuotias belgianpuoliverinen on hienosta estesuvusta ja laadukas kilparatsun alku. Luonteeltaan ori on kaikki käy -tyyppiä, joka on maasta käsin helppo ja kiltti käsitellä. Ratsuna Eton on rauhallinen, vielä jopa hieman eteenpäin patistettava, mutta yritteliäs ja innokas oppimaan. Ori kantaa ratsastajan kaikissa askellajeissa sujuvasti ja hyppää irtohypytyksessä erittäin hyvin ja varovasti. Tältä hevoselta ei tule loppumaan skouppi kesken, ja todennäköisesti siitä kasvaa sukunsa vuoksi myös kiinnostava jalostusori.

13 si-o. Bona Fide Varattu
i. Bonaparte (ii. Impera, ie. Ballet)
e.  Carpe Noctem (ei. Accipe Hoc, ee. Nightingale)
160 cm, musta/ruunikko

Vain 160-senttinen, mutta egoltaan jättikokoinen sella italiano -ori on italialaiseen tapaan tumma ja tulinen. Vaikka sen nimi tarkoittaa latinaksi "vilpittömässä mielessä", tällä hevosella tuntuu olevan mielessään pelkästään kujeita ja kepposia.  Bona Fide on jämäkkärakenteinen ja voisi sopia näyttävien liikkeidensä vuoksi myös kouluratsuksi, vaikka onkin estesukuinen ja hyppää erittäin hyvin. Kuusivuotiaaksi se on hitaasti kehittynyt ja myöhään ratsutettu, mutta nykyisellään ori tekee topakalla ratsastajalla hyvin töitä - vauhdista ja suunnasta pitää kyllä välillä keskustella.

14 westf-t. Terracotta Feels  Varattu
i. Thrillmosphere (ii. Teatimeblues ie. Achantha vd Queller)
e. Cinnamonet (ei. Charmacasso ee. Witterhof Luisa)
170cm, tummanpunaruunikko
kasv. Debbie Fischer

7-vuotias Terracotta Feels on iso ja aavistuksen väkivahva tamma, joka hyppää näyttävästi ja laukkaa voimakkaasti. Kasvattajansa Taraksi kutsuma hevonen ei ehkä ole hienopiirteisin ja modernein mahdollinen puoliverinen, mutta tekee tehtävänsä esteratsuna eikä edellytä käsiteltäessä sen kummempia kommervenkkejä. Tara on itsevarma ja luotettava ratsu, ja edennyt koulutuksessaan ongelmitta ikätasonsa mukana. Tamman kasvattaja on Dierk Mayerin luotettu yhteistyökumppani vuosikymmenten ajalta (lue lisää https://saksaseikkailu.blogspot.com/2020/07/josefina-seuraava-sukupolvi.html?m=1) ja saa jo siitä syystä myyjältään tyytyväisyystakuun. Debbien kasvatit ovat harkiten yhdisteltyjä, huolellisesti kasvatettuja ja taitavasti koulutettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti