keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Myyntihevoset 15-17

Nämä tuontihevoset myydään joustavalla mielellä. Perustietoja saa muokata itselleen mieluisammiksi ja luonnekuvauksen voi ottaa mukaan tai olla ottamatta. Tekstintynkää saa vapaasti muokkailla ja käyttää oman luonnetekstin pohjana.
  • Tarjoukset jätetään Keskustan infotopikiimme.
  • Maahantuojaksi tai myyjäksi merkitään Dierk Mayer linkitettynä tähän blogiin.

15 westf-o. Calabasas
i. Chablessi (ii. Caledon, ie. Odd Lexicon)
e. Angeles (ei. Agree Degree, ee. Newyorkbound)
165cm, tumma ja virtaviivainen

Calabasas on siro, kuivakka 5-vuotias esteratsu. Sen ovat Dierk Mayer ja Debbie Fischer yhteistyössä, ja orin harteilla on suuria haaveita. Hintalappu ei ole mikään aivan pikkuruinen, sillä siihen täytyy mahtua loppupäähän nolla poikineen. Jos Calabasas lunastaa sen varalle ladotut odotukset, siitä tulee vielä kansainvälisten kilpailuiden kiertäjä, jolle mikään luokka ei ole liian suuri. Luonteeltaan tämä hevonen on pikkuisen kirpsakka omissa oloissaan viihtyjä, mutta on se kuitenkin asiallinen käsiteltävä. Ratsuna Calabasas on hyvin herkkä: se kuuntelee ratsastajan pienimpiäkin sormenliikahduksia ja painopisteenvaihdoksia. Skarppi ja hyvässä tasapainossa liikkuva nuori hevonen on yleensä hyvinkin tehtäviensä tasalla, mutta montaa epäonnistumista se ei hermostumatta siedä peräjälkeen.

16 xx-t. Heir Apparent xx
i. His Highness xx (ii. His Kingdom xx, ie. My Perfection xx)
e. Heroine xx (ei. Halloween xx, ee. Bluebell xx)
166 cm, punarautias

Heir Apparent on brittiläistä kasvatustyötä ja ratsusukuinen jo muutaman sukupolven ajan - kauempana linjat vievät risuestelaukkureihin ja tasamaan pitkänmatkanjuoksijoihin. Nelivuotias tamma on kevytrakenteinen, mutta tasapainoinen ja erinomaisessa kunnossa oleva nuori hevonen, joka on miellyttävä käsitellä ja energinen ratsastaa. Se on hieman kuuma hypättävä ja vaatii rauhallista, määrätietoista ratsastusta, mutta hevosella on paljon luontaista esteälyä ja rohkeutta. Heir Apparent ei ole erityisen näyttävä liikkeissään, mutta eittämättä lahjakas hyppääjä kansalliselle tasolle. Todennäköisesti se voisi olla sukunsa puolesta myös kiinnostava siitostammana, mutta sitä ennen Heir Apparentilla on taatusti annettavaa käyttöhevosena.

17 westf-o. Nothingman 
i. Nocturnal Notes (ii. Nix Nacht, ie. Louisaloves) 
e. Wildblitz (ei. Wildglitzern, ee. Karmin) 
Isoläsinen ruunikko/musta

7-vuotias Nothingman on levoton sielu. Ori on vain harvoin aloillaan, ja joskus tuntuu, ettei siihen oikein tahdo saada kontaktia. On vähän kuin hevonen keskittyisi kaikkeen muuhun ja sulkisi ihmiset pois mielestään. Nothingmanin tunnetussa historiassa on parin vuoden aukko sen jälkeen kun se täytti kolme ja myytiin kasvattajalta kotiin, jossa olon ajalta hevosen kuulumisista ei ole tiedonmurustakaan. Viisivuotiaana ori tupsahti uusiin käsiin, ja pian taas uudelle omistajalle, joka on sittemmin kilpaillut hevosella 130:n senttimetrin luokissa sijoittuen ja toisinaan uloskieltäen. Nothingman ei nimittäin ole helppo ratsu eikä sovellu kokemattomiin käsiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti