keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Myyntihevoset 1-3

Nämä tuontihevoset myydään joustavalla mielellä. Perustietoja saa muokata itselleen mieluisammiksi ja luonnekuvauksen voi ottaa mukaan tai olla ottamatta. Tekstintynkää saa vapaasti muokkailla ja käyttää oman luonnetekstin pohjana.
  • Tarjoukset jätetään Keskustan infotopikiimme.
  • Maahantuojaksi tai myyjäksi merkitään Dierk Mayer linkitettynä tähän blogiin.
01 hann-o. Filigraf MYYTY
i. Ferez (ii. Fractions, ie. Santa Susana)
e. Gemglow (ei. Glaschu, ee. Emerald)

 
12-vuotias mustankimo esteratsu. Tahkonnut 140-150cm luokkia virolaisen nuoren ratsastajan, Merit Kaldan, kanssa. Startteja täällä ja täällä (SIM Routine Trophy).
Luonnekuvaus
Saksalaissyntyinen ori Filigraf on näyttävä, melko kookas kimo esteratsu. Se ei ole ratsuna turhan tarkka, vaan pikemminkin suurpiirteinen puurtaja. Hieman hitaasti kääntyvänä mutta valtavan hienolla ja etenevällä laukalla varustettuna hevosena se on tehnyt kovaa jälkeä uusintardoilla, jotka on rakennettu ratkaistavaksi puhtaasti vauhdilla. Teknisillä, vikkelyyttä edellyttävillä radoilla se on vähän työläs, mikäli tahtoo ratsastaa huippuajoille. Muilta osin Filigraf on varsin miellyttävä hevonen, sillä se on asiallinen käsiteltävä ja kyttäilemätön, suoritusvarma kilpahevonen.

02 hann-o. Arrax VARATTU 11.7.2020 alkaen
i. Arroyo van Crust (ii. Argumenz, ie. Letiziana)
e. Contextual Madness (ei. Coloradoring, ee. Mint Chip)


9-vuotias mustanruunikko, Merit Kaldan nuorempi ratsu. Startteja ja yksi 145cm sija täällä ja täällä (SIM Routine Trophy).
Luonnekuvaus
Ensin oli Filigraf, joka opetti kokeneena konkarina Merit Kaldan hyppäämään suuria luokkia jo valmiiksi osaavalla hevosella. Sitten tuli Arrax, tuolloin kuusivuotias ikäluokkakisoihin valmisteltu muttei tippaakaan sen enempää osaava hevonen. Tämän hevosen kanssa Merit on kokenut onnistumisen riemua ja ehkä vielä enemmän epätoivon hetkiä. Ensimmäset puolitoista vuotta ratsukko vaikutti hakkaavan päitään yhteen niin että kolisi, ja jos joku olisi Meritille tämän säpäkästä ja ailahtelevaisesta orista riihikuivaa käteistä tarjonnut, Arrax olisi takuulla jo aikoja sitten myyty. Hitaasti kova työ kuitenkin alkoi maksaa itseään takaisin. Merit oivalsi, että Arrax on hankala vain epävarmuuttaan. Lisääntyvä ratarutiini ja ennen kaikkea ratsastajan kehittynyt osaaminen nosti Arraxin hyvin nopeasti isompiin luokkiin, ja taakse jäivät alkuvaiheen hankaluudet. Arrax on yhä varovainen ja herkkä, mutta tutun ja luotetun ratsastajan kanssa todellinen taistelija.

03 old-t. Aconcagua MYYTY
i. Kangchenjunga (ii. Keychainchaos, ie. Craiova)
e. Abranta (ii. Elbrus, ie. Anadina)


5-vuotias musta oldenburgilaistamma, joka on yhtä lupaava ja kovasukuinen kuin on tammamainenkin.
Luonnekuvaus
Aconkagkaurgua. Menikö kieli solmuun? Ei se mitään, äkkiä siihen oppii. Tamman mielialojen ennustamiseen sen sijaan ei opi. Aconcagua on joko loistavalla tuulella tai täydellisen yhteistyökyvytön ja lentoon lähdössä. Se on juuri niitä hevosia, jotka pomo ostaa voidakseen tyrkätä sen itseään kulloisellakin hetkellä eniten ärsyttävän palkollisensa ratsastettavaksi, koska jos ratsastajalla on liian kiire ratkoa hankalan hevosen ongelmaa, tämä ei ehdi käydä Dierkin hermoille. Vakavasti puhuen Aconcagua ei ole ollenkaan niin ikävä kuin miltä se voi pahimpina hetkinään vaikuttaa, sillä niitä on loppujen lopuksi aika harvoin. Tavallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti