tiistai 25. kesäkuuta 2019

Myyntihevoset 4-5

Nämä tuontihevoset myydään joustavalla mielellä. Perustietoja saa muokata itselleen mieluisammiksi ja luonnekuvauksen voi ottaa mukaan tai olla ottamatta. Tekstintynkää saa vapaasti muokkailla ja käyttää oman luonnetekstin pohjana.

  • Tarjoukset jätetään Keskustan infotopikiimme.
  • Maahantuojaksi tai myyjäksi merkitään Dierk Mayer linkitettynä tähän blogiin.

04 xx-t. Iwana xx MYYTY
i. Bourbon Street xx (ii. Baker Street xx, ie. Like The Wind xx)
e. Iguana xx (ei. Pride xx, ee. Inriri xx)

 
Viisivuotias, tumma mutta kimoutuva Iwana on 164-senttinen englantilainen täysiverinen. Sen isälinja vie nopeasti irlantilaisiin sprinttereihin, mikä näkyy Iwanassakin tiiviinä ja lihaksikkaana runkona. Tamma pääsee halutessaan kovaa, ja usein se myös haluaa mennä niin lujaa kuin pitkistä koivista lähtee! Nuoreksi hevoseksi Iwana on käsittämättömän rohkea; se ei jää katsomaan erikoisesteitä, on kisoissa kuin kotonaan, ja matkustaa rauhassa pitkätkin matkat. Tamman reaktionopeus saattaa aiheuttaa kokemattomalle hoitajalle ongelmia ja ratsuna se on hieman vahva. Hyppytyyli Iwanalla on hieman persoonallinen, mutta jaloistaan se on tarkka. Hevonen on sisäänratsastettu myöhään ja se on vielä hieman raaka, mutta lupaava ja tarjolla edullisesti sopivaan kotiin.

05 x-t. Cherish x MYYTY
i. Lazarus x (ii. Ikaros xx, ie. Jean Genie ox)
e. Beside You xx (ei. Memphis xx, ee. Cry For Love xx)


Angloarabi Cheris on 6-vuotias punaruunikko. Pienikokoiseksi (155 cm) tammaksi sillä on uskomattoman voimakas hyppy ja iso, eteenpäinvievä laukka. Cheris on kaunis, pitkäsäärinen, tasapainoisesti rakentunut tamma, jolla on tulevaisuudessa taatusti myös siitosarvoa. Sen isä on kansainvälisen tason estehevonen, jonka emälinjasta löytyy laadukkaita puolalaisia arabeja. Cherishin emän puolella on taas englantilaista kasvatustyötä. Tamma itse hyppää vaivatta 120 cm:n ratoja ja on helposti nostettavissa korkeampiinkin luokkiin vaikka jo tällä kaudella. Luonteeltaan se on herttainen ja herkkä hevonen, joka ottaa epäonnistumisista nopeasti itseensä ja tarvitsee sen vuoksi hieman kokeneemman ratsastajan, ennen kuin sille kertyy lisää kokemusta. Cherish on kuitenkin yritteliäs ja uuttera hevonen, jolla ei taatusti lopu motivaatio kesken kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti